Instalator in Constanta

Cele mai bune solutii pentru confortul casei tale. Executam instalatii gaze, instalatii termice si sanitare. Află mai multe detalii mai jos.

Instalatii gaze in Constanta
Atunci când ai nevoie de o echipa profesionistă, trebuie să știi că intervenim imediat in rezolvarea problemei tale.
In principal conductele care transporta gaze au un potential mai periculos decat conductele de apa daca nu sunt instalate corect, este important sa alegeti un instalator autorizat cu experienta care sa execute proiectul cat mai eficient si sigur posibil.

Servicii pentru instalatii gaze

Fie că e vorba de un simplu termostat, de proiectarea celei mai complicate instalaţii termice / montarea centralei termice, deținem autorizație ANRE în verificare si executie instalatii gaze cu personal calificat asigurând lucrari de exceptie si siguranță în casa dumneavoastră.

Echipa noastra te ajuta in totalitate toate tipurile de instalatii tehnico-sanitare sa functioneze in siguranta si eficient. Indiferent de situatie, iti oferim calitate la preturi avantajoase, fie ca este nevoie de o instalatie noua, ori de reparatii, sunati-ne astazi și stabilește o programare. În scopul de răspunde cât mai convenabil nevoilor clientilor noștri, costurile aferente lucrărilor furnizate de firma noastră nu sunt standard, deoarece fiecare lucrare diferă prin complexitate și timp de executare.

Instalator autorizat gaze in Constanta

Montăm și modificam instalatii de gaz

Servicii autorizate pentru proiectare si execuție lucrări instalatii gaze naturale de tip aeriene / îngropate, consultanță, întocmire proiect și dosar tehnic, obținere avize necesare, înlocuirea conductelor, reconfigurarea traseului de conducte, separarea sau adăugarea de noi consumatori, ori alte modificări.

Instalator centrala gaz in Constanta

Montare centrala termica

Punere in functiune si montaj centrala termica in casa dumneavoastra respectând toate cerințele.Vedeti mai multe detalii si sfaturi

Detectare scurgeri gaz in Constanta

Detectare orice scurgere de gaz

Sunteti ingrijorat de o scăpare a gazelor? Nu va faceti griji, inspectam sistemul in aceeasi zi in care sunati. Daca vedem semne ca s-ar putea forma scurgeri, ca exista deja, sau pentru alt tip de reparatie, vă vom anunta.

Verificare gaze Constanta

Verificare și mentenanță

Prevenirea este una dintre cele bune modalitati de a evita reparatiile neasteptate. Fie că necesitați o inspectie si o intretinere regulata a conductei de gaz, suntem calificati să verificam.

Riscurile asociate instalatiei de gaze naturale
O scurgere de gaz în locuință prezintă riscuri grave pentru proprietatea, sanatatea si siguranta familiei dumneavoastra. In cazul in care observați o scurgere, ar trebui să luați imediat următoarele măsuri:
 • Deschideti ferestele si usile pentru a lasa aer proaspat sa intre
 • Opriti imediat alimentarea gazului de la contorul specific
 • Opriti alimentarea curentului electric si nu fumați pentru a reduce riscul unei scantei

Doua principale mari riscuri asociate cu scurgerile includ exploziile si otravirea cu monoxid de carbon.

 1. Explozii: De obicei declansate de o scanteie in aproprierea scurgerii a gazului. Poate include o scanteie sau flacara electrica. Acest lucru vă poate pune in pericol nu numai casa si familia, ci si casele invecinate. Exploziile sunt rare, dar totusi este un risc care trebuie luat in serios.
 2. Otravirea cu monoxid de carbon: Reprezinta riscuri deosebit de periculoase asociate cu scurgerile gazelor prin zonele cu o ventilatie deficiatara, deoarece de obicei nu exista semne de avertizare pentru otravirea cu monoxid de carbon. Unele simptome care trebuie urmarite pot include oboseala, greata si ameteala. Ar trebui sa evacuati imediat locuinta daca banuiti ca va confruntati cu otravire cu monoxid de carbon.

SUNĂ ACUM PENTRU DETALII

0758 118 182

Recunoaștem importanța calității lucrărilor în domeniul de instalatii termice si sanitare astfel folosim cele mai bune produse, cum ar fi: țevi din cupru, oțel, fontă ductilă, polietilenă, polipropilenă, PVC si pafsin.

Instalatiile sanitare includ conductele de apă, de canalizare, robineti, baterii, etc. sunt importante pentru a furniza apă potabilă și evacuarea apelor uzate. Aceste instalații trebuie să fie proiectate și instalate în conformitate in prevenirea problemelor ce apar pe parcurs din cauza lucrarilor vechi facute necorespunzator.

Instalatiile termice includ sistemul de încălzire, de răcire și de ventilație a clădirii. Includ cazanele, conductele de încălzire, radiatoarele, pompele de caldura și alte componente pentru a menține o temperatură confortabilă în clădire.

 1. Montaj încalzire în pardoseală
 2. Montaj calorifere, spălare, desfundare și întreținere
 3. Instalatii sanitare - Înlocuiri obiecte sanitare, baterii și racorduri flexibile
 4. Schimbat robineți
 5. Remediere scurgeri
 6. Montaj lavoare, bazin de WC
 7. Montaj cada / dus
 8. Sfaturi în domeniul instalatiilor sanitare, stabilirea soluțiilor tehnice adecvate și a echipamentelor de cele mai inalte standarde
 9. Înlocuiri și reparații coloane verticale / orizontale apă
 10. Înlocuiri și reparații plasa apă
 11. Sigilări / montaj apometre
Instalator termice in Constanta
Instalatii termice

Realiză montaj și reparații instalatii termice în tot județul. Vă stăm la dispozitie și vă oferim consultanță în achiziționarea echipamentelor necesare proiectului dumneavoastră.

 • Instalatii de încălzire centrale termice, electrice / cazane pe diferite tipuri de combustibil
 • Instalatii de încălzire în pardoseală
 • Instalatii solare cu panouri solare
 • Instalații de alimentare cu apă caldă și rece
 • Instalații cu boilere și vase de expansiune
 • Instalații cu schimbătoare de căldură, pompe de căldură pe aer/apă, geotermale

Pentru a asigura o funcționare corectă și eficientă, este important sa efectuati intretinerea si reparatiile regulate, rezolvand rapid problemele aparute fără amânare. În plus, instalarea de aparaturi mai bune și selectarea unor soluții de încălzire și de răcire eficiente poate ajuta la reducerea costurilor din locuință chiar dacă inițial plătiți un preț mai mare.

Apelează astăzi un instalator cu multi ani de experienta si pregătit la toate problemele în instalatia gazelor naturale, centrale termice, instalatii de incalzire in pardoseala, montare calorifere pentru proprietarii de case și afaceri din tot judetul. Sunați in vederea obtinerii unei evaluari gratuite și a solutiilor personalizate.

Instalator autorizat Montaj centrală termica
Contactează un
Instalator
Stabilește o programare și obține mai multe informații. Puteți să ne contactați printr-un mesaj WhatsApp sau telefonic.
0758 118 182
PĂRERI
Apreciem recunoașterea clienților pentru lucrări bine făcute.

Foarte mulțumită de promptitudine și profesionalism. Mulțumesc pentru lucrarea efectuată. Recomand cu încredere, problema a fost remediată cu succes.

Mihaela Ungureanu

Foarte punctual și profesionist. Prețul lucrării a fost mai mult decat OK. Recomand!

Victor Anghelescu

Cunoștiinte solide despre materiale noi și inovații în domeniul instalațiilor. Cea mai bună echipă!

Sorin Ioneac
Aveți o problemă de rezolvat?
Contactează un instalator din Constanța

Vă stăm la dispoziție atunci când aveți nevoie de servicii profesionale de instalatii gaze, termice sau sanitare Constanta. Echipa noastra este gata să rezolve rapid orice problemă legata de instalatii. Nu ezitați să ne contactați pentru soluții de calitate și consultanță.

0758 118 182
0758 118 182