Instalator instalatii termice si sanitare in Constanta

Indiferent de zona in care locuiesti, putem sa trimitem un instalator pentru repararea, montarea, înlocuirea instalatiei termice si sanitare. Contează pe noi, vă oferim cel mai bun raport calitate/preț.

Instalatii termice sanitare in Constanta

Profesionalism si confort la tine acasă: Instalatii termice si sanitare de inalta calitate

De obicei, oamenii doresc adesea sa rezolve singuri problemele instalatiilor termice si sanitare. Dar constata ca angajarea unui profesionist il va costa bani.

Din acest motiv, atunci cand aceeasi situatie necesita reparatii repetate si remedieri constante, costurile cresc considerabil. Este mai avantajos sa apelati la serviciile de calitate ale unui instalator tehnico-sanitar din judet.

Daca doriti să găsiți un instalator termice Constanta, cu experienta in reparatii si modernizarea conductelor, instalarea obiectelor sanitare, lucrari pentru sisteme de incalzire in pardoseala si montajul caloriferelor, suntem alegerea ideala pentru dumneavoastra, indiferent de dificultatea lucrarii.

Semnele timpurii care indica ca unele piese trebuie schimbate sunt zgomote neobisnuite, pete langa tevi ori un miros urat. Nu asteptati ca apa sa se scurga in pereti, podele si tavane inainte de a apela un instalator sanitare Constanta autorizat, deoarece veti cheltui mai multi bani pe reparatii si renovari.

In fiecare zi, instalatorii se confruntă cu o varietate de probleme. Unele sunt usor de diagnosticat, in timp ce altele necesita inlocuire sau reparatie extinsa. Daca nu sunteti sigur de complexitatea problemei, ne puteti solicita sa constatam estimarea gratuita a costurilor si să rezolvam toate problemele existente cu atentie sporita si cu prudenta.

0758 118 182

Avem solutii la orice lucrare și problema aparuta la instalația de gaze. Echipa noastră este autorizată ANRE în montajul, racordarea si modificarea instalațiilor de gaze. Vă oferim consultanță, intocmire dosar, verificare și garanție pentru întreg sistemul.

 • Proiectare instalații gaze pentru case, vile, apartamente, pensiuni în judetul Constanța
 • Montaj si reparatii instalații gaze
 • Separare instalații de gaze
 • Intreținere instalații gaze și mentenanță
 • Instalare sistem incalzire in pardoseala
 • Montaj aragaze, cuptoare profesionale, montaj arzătoare automate
 • Montaj calorifere, spălare, desfundare
 • Montaj aragaz in locuințe
 • Montaj detectoare de gaze compuse din electrovană și senzor
 • Verficări instalații de gaze pentru asociații de propietari și persoane juridice
 • Verificări instalații de gaze
Montaj calorifere Constanta

Montaj calorifere Constanta

Beneficiati de servicii pentru montaj calorifere Constanta, oferim sfaturi pentru dimensionarea si achizitionarea potrivita pentru tot sistemul de incalzire. Caloriferul sau radiatorul este un dispozitiv care incalzeste incaperea folosind apa calda sau abur. In interior, acesta are tuburi prin care circula acest lichid incalzit, transferand caldura la exterior. Fiecare tip de calorifer, cum ar fi cel de otel sau aluminiu, are un design specific, alegerea depinzand de nevoile sistemului de incalzire.

Tipuri de calorifere/radiatoare

 • Radiatoare din otel: Acestea sunt radiatoare conventionale, durabile si eficiente iar intretinerea lor se realizeaza foarte usor.
 • Radiatoare din fonta: Cunoscute pentru capacitatea lor excelenta de a retine caldura, radiatoarele din fonta sunt robuste si pot furniza o caldura constanta in timp. Totusi, sunt mai grele si mai voluminoase comparativ cu altele.
 • Radiatoare din aluminiu: Aceste radiatoare sunt usoare, durabile si au o eficienta termica buna. Aluminiul se incalzeste rapid si se raceste la fel de rapid, ceea ce le face potrivite pentru sistemele de incalzire cu apa cu temperaturi variabile.
Nu esti convins? Vezi și portofoliul nostru de lucrări efectuate in instalatii termice si sanitare!Portofoliu lucrări
Incalzire in pardoseala Constanta

Ca instalator sanitar, firma noastră remediază orice defectiune aparută la instalatia sanitara si la obiectele sanitare. Ne asigurăm că întreaga instalatie sa fie funcțională pe o perioadă cat mai lunga de timp, vă ajutăm rapid să reparăm scurgerile de apă, rezolvăm orice defecțiune prin reparații sau înlocuire.

 • Montaj obiecte sanitare
 • Înlocuiri baterii și racorduri flexibile
 • Schimbat robineți
 • Remediere scurgeri
 • Montaj lavoare, bazin de WC
 • Montaj cadă / duș
Alege siguranta casei tale si cheama un instalator sanitar profesionist pentru a te ajuta cu instalatiile sanitare. Avem echipamente moderne pentru a interveni la orice solicitare. Iti oferim sfaturi pentru a evita costurile inutile si cele mai bune oferte de preturi. Vezi mai multe detalii despre serviciile noastre daca ai nevoie de un instalator din Constanța sau daca aveti nevoie de instalare și întreținere centrale termice pe gaz in judetul Constanța.
Instalator autorizat profesionistMontaj centrală termica profesionist
Contactează un
Instalator profesionist
Stabilește o programare și obține mai multe informații. Puteți să ne contactați printr-un mesaj WhatsApp sau telefonic.
0758 118 182
Aveți o problemă de rezolvat?
Contactează astăzi un instalator

Vă stăm la dispoziție atunci când aveți nevoie de servicii profesionale de instalatii gaze, termice sau sanitare . Echipa noastra este gata să rezolve rapid orice problemă legata de instalatii. Nu ezitați să ne contactați pentru soluții de calitate și consultanță.

0758 118 182
0758 118 182