Contactează-ne

Misiunea noastră nu este doar să rezolvăm rapid problemele dumneavoastră, vrem să oferim și o experiență excelentă de la primul contact.

DETALII COMPANIE

SC IMR INSTAL SRL

Cod Unic de Înregistrare: 48104855

Nr. Înmatriculare: J13/1539/2023

Autorzație ANRE: Vezi autorizație

Nu mai aștepta! Dacă ai întrebări, nevoi legate de instalații de gaze, termice si sanitare, contactează-ne azi pentru a iniția o colaborare productivă. Echipa noastră de specialiști este pregătită să îți ofere soluții personalizate și suportul de care ai nevoie. Cu experiența noastră bogată în domeniul instalațiilor de gaze și angajamentul nostru pentru satisfacția clienților, suntem aici pentru a transforma ideile tale în realitate.

Oferim garanție pentru toate lucrările efectuate și asigurăm realizarea instalației pe gaz ce respectă toate standardele și normele in vigoare.

0758 118 182

Instalatorii pot fi imprevizibili, dar noi nu suntem! Dacă problema dumneavoastră nu este rezolvată, instalatorii noștri se vor întoarce și o vor remedia gratuit, fără întrebări suplimentare!

Noi vă garantăm prețuri competitive, astfel încât să beneficiați de cel mai bun preț pentru serviciile de instalații tehnico-sanitare în Constanta.

Contacteaza IMR INSTAL SRL
Aveți o problemă de rezolvat?
Contactează astăzi un instalator

Vă stăm la dispoziție atunci când aveți nevoie de servicii profesionale de instalatii gaze, termice sau sanitare . Echipa noastra este gata să rezolve rapid orice problemă legata de instalatii. Nu ezitați să ne contactați pentru soluții de calitate și consultanță.

0758 118 182