Instalare centrala termica si intretinere in Constanta

Experți în domeniu - Soluții eficiente și de încredere asigurand confortul termic al locuinței tale pentru montaj, intretinere si inlocuire centrale termice.

Instalator centrala

Echipa noastră de instalatori experți oferă servicii profesionale in domeniul instalatiilor tehnico-sanitare cu un pret bun pentru montaj centrale termice in Constanta. Lucrăm cu cele mai bune materiale și echipamente pentru a vă asigura că este instalată corect și dacă funcționează eficient. De asemenea, oferim servicii de întreținere regulată pentru a ne asigura că funcționează la capacitate maximă și în siguranță. Ne puteți suna la numarul 0758 118 182 pentru a stabili o programare.

Servicii montaj centrala termica in Constanta

Instalarea / inlocuirea centralei termice este mai simpla atunci cand lucrezi cu un instalator centrala gaze din Constanta autorizat ANRE pentru aceste lucrări. Stabilim împreună solutia tehnica si costurile totale oferindu-va preturi bune pentru manopera montare centrala termica si calorifere in Constanta, urmand urmatoarele operatiuni:

 • Fixarea pe orice poziție a centralei de comun acord cu beneficiarul
 • Montarea kitului de evacuare a gazelor de ardere
 • Asamblare gama completă de țevi, fittinguri, robinete, filtre, etc, tot ce este nevoie pentru o instalație termică
 • Umplerea circuitului de încălzire cu apă și punerea sub presiune a instalației pentru prevenirea oricarei probleme de scurgere apa
 • Urmărirea încadrării în parametrii de funcționare a centralei
Asiguram servicii de montaj centrale termice Constanta acoperind o gama variata de branduri de incredere, printre care se numara Ariston, Bosch, Buderus, Ferolli, Motan, Protherm, Viessman, Vaillant, Immergas dar si alte brand-uri cu tehnicieni calificati si autorizati ISCIR pentru o instalare corecta si eficienta.

Documentele necesare pentru autorizarea ISCIR dupa montaj centrale termice Constanta

 • Factura de achizitie pentru centrala termica
 • Manualul de utilizare al centralei termice
 • Proiectul de instalatie de gaz
 • Declaratie de conformitate emisa de firma responsabila pentru instalare
 • Procesul verbal de punere in functie pentru instalatia de gaz

Centralele termice trebuie sa parcurga atat procedura de punere in functiune imediat dupa instalare (PIF), cat si o procedura de autorizare a functionarii (AF), care implica masuratori specifice. Aceasta este nu doar o cerinta legala, ci si o obligatie morala. La fiecare verificare-autorizare, este esential ca aceste documente sa fie pregatite pentru a asigura conformitatea si functionarea corespunzatoare a centralei termice.

Verificare montaj centrala termica Constanta

 • Se efectueaza o verificare a functiilor de reglare ale centralei termice, inclusiv a dispozitivelor de protectie la temperaturi ridicate
 • Se analizeaza procesul de evacuare a gazelor rezultate in urma arderii, verificandu-se si etanseitatea circuitelor
 • Se efectueaza o verificare a procesului de ardere al centralei termice
 • Se masoara si se inregistreaza toti parametrii de functionare, iar aceste date sunt consemnate in procesele verbale si fisele de masuratori corespunzatoare
 • Clientul contrasemneaza raportul de verificare, asumandu-si responsabilitatea pentru utilizarea optima a centralei termice si pentru efectuarea reviziilor tehnice periodice
 • Se impune obligatia de a intrerupe imediat utilizarea centralei termice in cazul semnelor de defectare si de a contacta echipa noastra autorizata ISCIR pentru remedierea problemelor

Montaj instalatii termice

Lucrari de punere pe poziție pentru calorifere, urmand etapele:

 • Fixarea elementelor de prindere a radiatorului pe perete
 • Montarea robineților de tur, retur, dop și aerisitor
 • Punerea caloriferului pe poziție
 • Racordarea caloriferului la instalația de încălzire
 • După finalizarea montarii caloriferelor - umplerea instalației și efectuarea probei de etanșeitate
 • Realizarea probei de presiune

Criterii de alegere pentru achizitionarea centralei termice

Trebuie sa iei in considerare fiecare optiune care defineste un cost mai mare / mai mic al achizitionarii de centrale termice.

 • Randamentul centralei - puterea
 • Panoul de informare și diagnoza - cu afișaj digital / analog
 • Funcționare sigură datorită diferitelor funcții: protecție la îngheț, evacuarea gazelor arse, lipsa de gaz, antiblocare pompă de circulație, prtecție electrică, etc
 • Automatizare inteligentă - termostat de cameră cu Wi-Fi, regulator electronic, etc
 • Service garanție
 • Modalitatea de utilizare si de instalare
 • Dimensiunile centralei
 • Aspectul centralei
Centrale termice Constanta

Servicii de inlocuire centrala termica Constanta si montaj centrale termice Constanta

Fiecare centrala termica este insotita de o perioada de garantie, care in unele cazuri poate fi extinsa, oferind numeroase avantaje pentru mentinerea functionarii pe termen lung. O data ce aceasta perioada de garantie expira, este esential sa va asigurati ca inlocuiti piesele deteriorate ori de cate ori este necesar cu alte componente de inalta calitate, preferabil de la producatorul original al centralei termice. Piesele furnizate de alti producatori nu vor oferi aceeasi compatibilitate si siguranta, asa ca este necesar sa apelezi la un instalator autorizat in centrale termice. Un alt aspect important care prelungeste durata de viata a centralei termice este efectuarea regulata a verificarilor.

De obicei media de utilizare a centralei termice in Europa este intre 7 si 8 ani de utilizare. Principalul semn in care stii ca trebuie schimbata centrala termica este cresterea brusca si nejustificata a consumului de gaz. Noi va recomandam sa verificati intotdeauna facturile si sa le comparati de la o luna la alta pentru a tine evidenta consumului lunar.

Atunci cand te confrunti cu probleme legate de centrala termica existenta, este esential sa iei in calcul nu doar costul imediat al reparatiilor, ci si sa-l raportezi la costurile totale de inlocuire a centralei termice. Acest aspect devine foarte important in planificarea financiara si luarea deciziilor corecte pentru incalzirea locuintei tale.

Reparatiile pot parea initial ca o solutie mai convenabila, dar este important sa evaluezi pe termen lung.

Prin urmare daca esti hotarat si ai nevoie de sfaturi pentru achizitionarea unei noi centrale sau de servicii instalare centrala termica in Constanta ne poti suna oricand sau scrie-ne un mesaj pe WhatsApp.

CONTACTATI-NE PENTRU MONTAJ SAU INLOCUIRE CENTRALA TERMICA IN CONSTANTA

0758 118 182

Prețul unei centrale termice noi variaza de la 2800 LEI la 9000 LEI sau mai mult, pretul este determinat in principal de puterea generata. Regăsim in locuințe de 24 kW pentru locuintele mai mici de 170 mp, 28 kW si 30 kW pentru suprafetele intre 170 mp si 220 mp cu o inaltime standard de 2.5m iar 35 kW si 40 kW se folosesc in spatii comerciale, birouri si restaurante.

Centralele termice noi au o eficienta mai bună, reducând costul facturii de gaz. Maximizarea costului la factură nu se opreste aici, un alt factor important este izolarea. O casa bine izolata va impiedica caldura sa scape afara, fara a fii nevoie sa aveti termostatul setat pana la 28°C pentru a avea 23°C constant in interior pe perioada iernii.

Sfaturi pentru a face economie la încalzirea locuinței
Termostat centrala ConstantaFoloseste un termostat de ambianță

Un termostat de camera este un regulator de temperatura care poate porni si opri incalzirea automat in functie de ora sau gradele dorite. Setati cu usurinta timpul de functionare si gradele dorite camerei pentru un confort termic sporit.

Un lucru util este cand plecati de acasa sa aveti termostatul setat la 18°C si 20°C, iar daca plecati in concediu te sfatuim sa fie setat la maxim 15°C. Genereaza o economie de pana la 10% din energia consumata.

Centrala termica ieftina ConstantaInstaleaza sistemul potrivit de incalzire

Din toata gama de centrale termice, una prin condesatie este cea mai eficienta din punct de vedere energetic, poate economisi de la 10% si maxim 35% facturile la gaz.

Acestea folosesc tehnologia de condensare pentru a-si creste eficienta de functionare. Iar cele normale nu pot recupera temperatura din gazele de ardere, pe cand una in condesare reuseste acest proces de marire a eficientei termice.

Montaj calorifere ConstantaMontarea corectă a caloriferelor

Este întotdeauna recomandat sa va asigurati ca distanta dintre calorifer si alte obiecte din camere este de cel putin 50 cm. In acelasi timp, nu acoperiti caloriferul cu perdele / draperii, nu il blocati cu diverse piese de mobilier si nici nu asezati pe el ceva care limiteaza distribuirea uniforma a caldurii.

În caz contrar, aerul incalzit nu va circula corespunzator si incaparea nu va fi suficient incalzita, rezultand pierderi de caldura intre 10 si 15%

Pierderi de caldura ferestreReduceți pierderile de caldura

Asigurați-vă ca ferestrele, usile si peretii casei dvs. sunt izolati suficient pentru a evita pierderilor de caldura.

În cazul celor care locuiesc la bloc in ultimul etaj, este recomandat sa izolezi acoperisul cat si podul. Astfel se pot reduce costurile de incalzire si imbunatateste semnificativ confortul termic.

Suntem o firma mereu aproape de clientii noștri și întotdeauna atenti la nevoile si cerintele acestora. Află mai multe despre serviciile noastre de Instalator in Constanța sau despre Montaj calorifere, instalații termice și instalații sanitare.
Instalator autorizat autorizatMontaj centrală termica autorizat
Contactează un
Instalator autorizat
Stabilește o programare și obține mai multe informații. Puteți să ne contactați printr-un mesaj WhatsApp sau telefonic.
0758 118 182
Aveți o problemă de rezolvat?
Chemați o echipa pentru montaj centrala termica

Vă stăm la dispoziție atunci când aveți nevoie de servicii profesionale de instalatii gaze, termice sau sanitare . Echipa noastra este gata să rezolve rapid orice problemă legata de instalatii. Nu ezitați să ne contactați pentru soluții de calitate și consultanță.

0758 118 182
0758 118 182